dag 142

jag hade nästan glömt den här bloggen.. nää men jag är bara väldigt trött på roaccutan, hudproblem och allt som har med det att göra. jag orkar lixom inte sitta och skriva eller läsa om det som jag gjorde förrut.

jag får lite finnar .. fick en ganska stor förra veckan faktiskt. Jag blir besviken för jag hoppas ju såklart att dom ska sluta komma. men vad är några få finnar i veckan mot dom 247576475465 som ploppade upp förrut?

jag var hos hudläkaren igår och hon sa att jag skulle äta hela april sen är det äntligen över. Då kommer rödheten i ärren också gå över sa hon. Det gjorde mig riktigt glad, för just nu är det mest de röda fläckarna som syns.

jag kollade min rygg igår och insåg hur fin den har blivit, inte en enda finne på flera månader. hade inte jätte stora problem där, men vissa perioder kom det en hel del.


dag 128

händer inte speciellt mycket. Ingen bra uppdatering här alltså. Några enstaka finnar, men inte mycket. Dock finns det stora märken efter finnar som hänger sig kvar men överlag så är huden fin.

jag såg en bild på mig själv för ett par dagar sen och såg verkligen skillnaden. Då hade jag finnar i hela ansiktet och de syntes tydligt fast jag hade smink på mig.

har fått en läkartid om två veckor nu. Jag vet inte alls vad hon kommer säga, jag vill fortsätta behandlingen ett bra tag till känner jag. Det kommer ju som sagt fortfarande finnar. Minst 3 månader till. jag känner mig trygg med roaccutan nu, vill inte ha tillbaka skiten! Men det skulle samtidigt vara så skönt att slippa torrheten och rödheten, bara det skulle ju göra huden finare.

dag 121

Nu har jag börjat med p-pillrerna igen. Jag behöver dom. Hoppas att den senaste finn attacken berodde på något annat. Jag hade ju mens också och då brukar det ju komma mer. nu är huden ganska fin igen. röd och ärrig som vanligt även lite små finnar.

Nu går jag utan smink ibland, det hände ALDRIG förrut. Inte ens om jag bara skulle ut och handla en snabbis. Det är så skönt. Tänk om man kunde gå osminkad hela tiden. Men det känns för bra för att kunna hända.. kanske i sommar med en fin bränna. :)

RSS 2.0